Babagan Kita

WANYU

  • about us
  • about us
  • about us
  • about us
  • about us

WANYU

PURWAKA

Shanghai Wanyu Medical Equipment Co., Ltd. umume melu adol peralatan medis, fokus ing pemasaran peralatan kamar operasi, kalebu lampu operasi, tabel operasi, lan liontin medis. Baris produk didol ing saindenging jagad, lan kita duwe mitra agensi eksklusif ing pirang-pirang negara ing Eropa lan Amerika.

  • -
    Didegaké ing taun 2004
  • -
    Pengalaman 16 taun
  • -+
    Luwih saka 60 produk
  • -+
    Suplier Emas: 13

produk

Inovasi

  • LEDD500/700 Ceiling LED Double Head Hospital Medical Light with CE Certificates

    LEDD500 / 700 Ceiling LE ...

    Pambuka LEDD500 / 700 nuduhake lampu medis rumah sakit LED kubah dobel. Perumahan lampu medis rumah sakit digawe saka paduan aluminium kanthi piring aluminium kandel, sing bisa mbantu banget kanggo ngilangi panas. Bohlam iku bohlam OSRAM, kuning lan putih. Layar sentuh LCD bisa nyetel katerangan, suhu warna lan CRI, kabeh bisa diatur ing sepuluh level. Lengan sing muter nganggo lengen aluminium sing entheng kanggo posisi sing akurat. Ana telung pilihan kanggo ...

  • LEDD620620 Ceiling LED Dual  Dome Medical Operating Light with Wall Control

    LED Langit-langit LEDD620620 ...

    Pambuka LEDD620 / 620 nuduhake lampu operasi medis sing dipasang ing plafon dobel. Produk anyar, sing wis diupdate adhedhasar produk asli. Nihan paduan aluminium, nganyari struktur internal, efek disipasi panas sing luwih apik. 7 modul lampu, total 72 bolam, rong warna kuning lan putih, bohlam OSRAM berkualitas tinggi, suhu warna 3500-5000K sing bisa disetel, CRI luwih dhuwur tinimbang 90, penerangan bisa tekan 150.000 Lux. Panel operasi yaiku layar tutul LCD, pencahayaan, warna ...

  • LEDD730740 Ceiling LED Dual Head Medical Surgical Light with high lightning Intensity

    LED Langit-langit LEDD730740 ...

    Pambuka LEDD730740 nuduhake lampu bedah medis jinis kelopak dobel. Kanggo kamar operasi kanthi kothak pemurnian, jinis kelopak bisa nyegah alangan hawa lan nyuda wilayah kerusuhan ing aliran udara laminar. Lampu bedah medis dobel LEDD730740 nyedhiyakake padhang maksimal 150.000 flux lan suhu warna maksimal 5000K lan maksimal CRI 95. Kabeh paramèter bisa diatur ing sepuluh level ing panel kontrol layar tutul LCD. Gagang digawe saka bahan anyar, resistan ...

  • LEDD500/700C+M Ceiling LED Double Dome Operating Room Light with Video-Camera

    Langit-langit LEDD500 / 700C + M ...

    Pambuka LEDD500700C + M nuduhake lampu kamar operasi LED kubah dobel. Sistem kamera internal lan monitor gantung eksternal bisa digunakake kanggo latihan. Nggunakake operasi ngawasi lan ngrekam. Ndhaptar ing ■ operasi weteng / umum ■ ginekologi ■ operasi jantung / pembuluh darah / toraks ■ bedah saraf ■ ortopedi ■ traumatologi / darurat UTAWA ■ urologi / TURP ■ ent / Ophthalmology ■ endoskopi Fitur Angiografi 1. Sistem Kamera Kamera bawaan, ora prelu digantung karo set liyane ...

PAWARTA

Layanan Pisanan

  • Apa Lampu Operasi langit-langit ora bisa dipasang ing Kamar Utawa sing Dhuwur Dhuwure Sithik?

    Wis pirang-pirang taun pengalaman adol lan produksi, kita nemokake manawa sawetara konsumen bingung nalika tuku lampu operasi. Kanggo lampu operasi plafon, dhuwure instalasi sing ideal yaiku 2,9 meter. Nanging ing Jepang, Thailand, Ekuador, utawa sawetara ...

  • Pesenan Ndandani Belated kanggo Lampu Operasi

    Nalika pelanggan asing ujar manawa aku durung nate tuku lampu operasi, apa kualitase bisa dipercaya? Utawa sampeyan adoh banget karo aku. Apa sing kudu aku lakoni yen ana masalah kualitas? Kabeh sales, saiki, bakal ngandhani manawa produke paling apik. Nanging apa sampeyan pancen percaya karo dheweke? Minangka profesi ...