TDY-1 Rega Tabel Operasi Medis Listrik China kanggo Rumah Sakit

Katrangan singkat:

Tabel operasi listrik TDY-1 nggunakake sistem operasi motor rod rod listrik kanggo mesthekake bisa ngrampungake macem-macem penyesuaian postur sajrone operasi, kalebu ngangkat meja, miring maju lan mundur, ngiringake kiwa lan tengen, lempitan piring mburi lan terjemahan.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka

Tabel operasi listrik TDY-1 nggunakake sistem operasi motor rod rod listrik kanggo mesthekake bisa ngrampungake macem-macem penyesuaian postur sajrone operasi, kalebu ngangkat meja, miring maju lan mundur, ngiringake kiwa lan tengen, lempitan piring mburi lan terjemahan.

Tabel operasi listrik multifungsi iki cocog kanggo macem-macem operasi, kayata operasi weteng, obstetrik, ginekologi, ENT, urologi, anorektal lan ortopedi, lsp.

Fitur

1. Kasedhiya ing Scanning Sinar-X 

Tabletop PFCC bisa digunakake kanggo pemindaian sinar-X sajrone operasi. Tabel operasi listrik TDY-1 bisa diterjemahake luwih saka 300mm, menehi area perspektif sing apik kanggo lengen C sajrone operasi, lan bisa digunakake nganggo kothak film Sinar-X.

2. Sistem Kontrol Ganda Opsional

Kontrol tangan lan kontrol panel opsional nyedhiyakake perlindungan kaping pindho kanggo operasi.

Electric-OT-Table

Kasedhiya ing Scanning Sinar-X

Electric-OR-Table

Sistem Kontrol Ganda Opsional

3. Batere Rechargeable internal

Tabel operasi listrik TDY-1 dilengkapi batere sing bisa diisi ulang kanthi kinerja dhuwur, sing bisa nyukupi kabutuhan 50 operasi. Sanalika, duwe sumber daya AC kanggo nyedhiyakake energi listrik kanggo njamin keamanan maksimum.

4. Jembatan Ginjel internal

Jembatan lumbar internal, sing cocog kanggo dokter kanggo nindakake operasi empedu lan ginjel

Electric-Surgical-Operating-Table

Jembatan Ginjel internal

Parameter

Item Model Tabel Operasi Listrik TDY-1
Dawa lan Jembar 2070mm * 550mm
Dhuwur (munggah lan mudhun) 1000mm / 700mm
Plat Kepala (Munggah lan Mudhun)  45 ° / 90 °
Piring Bali (Ndhuwur lan Mudhun)  75 ° / 20 °
Piring Kaki (Ndhuwur / Down / Outward) 15 ° / 90 ° / 90 °
Trendelenburg / Reverse Trendelenburg 25 ° / 25 °
Ngiringake Sisih (Ngiwa lan nengen) 15 ° / 15 °
Dhuwur Jembatan Ginjel ≥110mm
Geser Horisontal 300mm
Fleksibel / Refleks Operasi Kombinasi
Papan Sinar X Pilihan
Panel Kontrol Standar
Sistem elektro-motor Jiecang
Tegangan 220V / 110V
Frekuensi 50Hz / 60Hz
Kompasitas Daya 1.0 KW
Batere Nggih
Kasur Kasur Memori
Materi Utama 304 Baja Karat
Kapasitas Muat Maksimum 200 KG
Jaminan 1 Taun

Aksesoris Standar

Ora Jeneng Jumlah
1 Layar Anesthesia 1 potong
2 Dhukungan awak 1 pasang
3 Dhukungan Lengan 1 pasang
4 Dhukungan Pundhak 1 pasang
5 Dhukungan sikil 1 pasang
6 Dhukungan sikil 1 pasang
6 Nangani Jembatan Ginjel 1 potong
7 Kasur 1 Setel
8 Nglereni Clamp 8 lembar
9 Clamp Ndandani Suwe 1 pasang
10 Remote Tangan 1 potong
11 Jalur Daya 1 potong

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita