Produk unggulan perusahaan kami yaiku tabel operasi mekanik multifungsi TS, tabel operasi listrik seri TD, multi-kaca mirror, lampu operasi refleksi lengkap, lampu operasi seri LED, mekanik lan listrik, meja operasi multifungsi hidrolik, amben ginekologi lan amben ujian , liontin medis, jembatan gantung unit perawatan intensif ICU lan peralatan medis liyane.

Jinis Teknik

  • TS-Q-100 Double Arm Mechnical Surgical Endoscopic Pendant

    Liontin Endoskopik Surgical Endoskopi TS-Q-100 Lengan Ganda

    TS-Q-100, nuduhake liontin medis endoskopik mekanik lengen kaping pindho. Iki minangka salah sawijining instrumen bedah penting ing operasi laparoskopi modern. Ora mung peralatan medis sing bisa dilebokake, nanging uga tenaga lan gas bisa diwenehake. Lengan puteran kaping pindho, dawane lengen bisa disesuaikan lan bisa diputer 350 derajat, nyedhiyakake akeh ruang kanggo gerakan.

  • TS-100 Double Arm Mechanical Operation Pendant in China

    Liontin Operasi Mekanikal TS-100 Lengan ing China

    TS-100, model iki nuduhake liontin operasi mekanik lengen kaping pindho.

    Desain lengen kaping pindho nambah ruang kegiatan liontin medis.

    Dawa lengen sing muter bisa disesuaikan.

    Awak kothak lan awak lengen bisa muter sajrone 350 derajat.

    Tambah gas buang lan antarmuka nitrogen oksida, sing bisa dianyari dadi liontin medis anestesi.

  • TD-Q-100 Single-Arm Manual Medical Endoscopic Pendant for Hospital

    Liontin Endoskopis Medis Manual TD-Q-100 Single-Arm kanggo Rumah Sakit

    TD-Q-100 nuduhake liontin medis endoskopik mekanik tangan siji.

    Kanthi struktur kompak lan kurang ciri khas ruang, minangka workstation perawat sing becik kanggo rumah sakit cilik lan unit perawatan intensif diwatesi dening area bangsal.

    Bisa nyedhiyakake transmisi listrik, transmisi gas lan layanan transmisi data, lan nyelehake peralatan medis.

  • TD-100 Single-Arm Mechanical Medical Ceiling Pendant for Hospital

    Liontin Plafon Medis Mekanikal TD-100 Tunggal-Lengan kanggo Rumah Sakit

    TD-100, model iki nuduhake liontin medis bedah mekanik kanthi lengen siji.

    Konfigurasi standar kanggo outlet gas yaiku 2x O2, 2x VAC, lx AIR.