Liontin Gas Medis Listrik TS-D-100 Ganda kanggo Ruang Operasi

Katrangan singkat:

TS-D-100 nuduhake liontin gas medis listrik dobel.

Angkat liontin didhukung nganggo listrik, sing luwih cepet, luwih aman lan andal.

Kanthi ruangan puteran dobel, kisaran gerakan luwih gedhe. Bakal duwe akses sing luwih apik menyang pasien.

Dawane lengen sing muter lan outlet gas, soket listrik wis kasedhiya.

Tambah gas buang lan antarmuka nitrogen oksida, sing bisa dianyari dadi liontin medis anestesi.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka

TS-D-100 nuduhake liontin gas medis listrik dobel.
Angkat liontin didhukung nganggo listrik, sing luwih cepet, luwih aman lan andal.
Kanthi ruangan puteran dobel, kisaran gerakan luwih gedhe. Bakal duwe akses sing luwih apik menyang pasien.
Dawane lengen sing muter lan outlet gas, soket listrik wis kasedhiya.
Tambah gas buang lan antarmuka nitrogen oksida, sing bisa dianyari dadi liontin medis anestesi.

Aplikasi

1. Ruang Operasi
2. Unit Perawatan intensif
3. Departemen Darurat

Fitur

1. Pilihan Multiple kanggo Konfigurasi Lengan Ganda

Pilihan macem-macem pilihan kanggo lengen utama lan sub rotasi. Kompatibel karo ruang operasi kanthi ukuran sing beda.

Medical-Gas-Pendants

Liontin Gas Medis

2. Angkat Listrik

Liontin gas listrik iki bisa munggah lan mudhun kanthi sistem listrik.
Wis gampang dienggo.

3. Lapisan perlindungan lingkungan

Lahan njaba ditutupi karo bubuk cat sing ramah lingkungan, sing tahan anestesi, daya tarik, anti korosif, lan warna.

4. Sistem Rem Ganda

Rem pneumatik duwe risiko kebocoran udara. Kanthi sistem watesan dobel lan listrik, aja nganti ana drake lan bocor udhara sajrone operasi.

Surgery-Gas-Pendant

Pendant Gas Bedah

5. Gas Gas kanthi Werna Sing Beda
Werna lan bentuk antarmuka gas sing beda kanggo nyegah sambungan sing salah.
Sealing sekunder, telung negara (urip, mati, lan cabut), luwih saka 20.000 kali digunakake.
Lan bisa didandani nganggo udhara, biaya perawatan sing murah.

China-Hospital-Pendant

Loket Rumah Sakit Cina

6. Baki Instrumen
Baki instrumen duwe kapasitas bantalan sing apik, lan dhuwure bisa diatur kaya sing dibutuhake. Nduwe desain anti-tabrakan silikon, lan laci kalebu jinis sedhot otomatis.

Operating-Pendant

Pendant Operasi

Parameters:

Dawa lengen:
600 + 800mm, 600 + 1000mm, 600 + 1200mm, 800 + 1200mm, 1000 + 1200mm
Radius kerja sing efektif:
980mm, 1100mm, 1380mm, 1460mm, 1660mm,
Rotasi lengen: 0-350 °
Rotasi liontin: 0-350 °

Katrangan

Model

Konfigurasi

Jumlah

Loket Gas Medis Listrik Ganda

TS-D-100

Baki Instrumen

2

Laci

1

Outlet Gas Oksigen

2

Outlet Gas VAC

2

Outlet Gas Udara

1

Sockets Listrik

6

Sockets Equipotential

2

RJ45 Sockets

1

Kranjang Baja tahan karat

1

IV Kutub

1


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita