Tabel Operasi Pangiriman Medis Listrik FD-G-2 China kanggo Departemen Obstetrik lan Ginekologi

Katrangan singkat:

Tabel obstetrik serbaguna FD-G-2 akeh digunakake kanggo nyusoni kebidanan, pemeriksaan ginekologi lan operasi.

Awak, kolom lan pangkalan meja pangiriman listrik digawe saka 304 stainless steel, sing tahan karat lan gampang diresiki.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka

Tabel obstetrik serbaguna FD-G-2 akeh digunakake kanggo nyusoni kebidanan, pemeriksaan ginekologi lan operasi.

Awak, kolom lan pangkalan meja pangiriman listrik digawe saka 304 stainless steel, sing tahan karat lan gampang diresiki.

Piring sikil ora bisa dicopot, sing kondusif kanggo pemulihan pasca operasi.

Sistem kontrol dobel, ora mung liwat remot kontrol genggem, nanging uga liwat saklar sikil.

Aksesoris lengkap, standar karo versi dhukungan sikil, pedal, baskom kanthi filter, lan lampu ujian ginekologis opsional.

Basis bentuk U ora mung kanggo stabilitas meja operasi, nanging uga nyedhiyakake cukup sikil kanggo dokter kanggo nyuda lemes.

Fitur

1. Sistem Kontrol Ganda

Kontroler tangan lan saklar sikil nindakake kontrol sekunder kanggo njamin keamanan operasi lan nyadari macem-macem posisi.

2. Plate Sikil sing bisa dicopot

Piring sikil sing bisa dicopot saka meja pangiriman listrik nggampangake istirahat pasca operasi lan nyuda rasa sakit pasca operasi

Gynecology-Operating-Table

Sistem Kontrol Ganda

Obstetrics-Operating-Table

Lempeng Sikil sing bisa dicopot

3.304 Baja Karat

Kabeh tutup meja operasi ginekologi digawe saka stainless steel 304 berkualitas tinggi. Awet, gampang diresiki lan disinfeksi.

4. Basis berbentuk U.

Basis U ing tabel obstetri ginekologi ora mung nambah area kontak ing antarane pangkalan lan lemah lan nggawe luwih stabil, nanging uga nyedhiyakake ruang sikil sing cukup kanggo pakaryan medis kanggo nyuda lemes.

China-Medical-Obstetric-Table

Basis U bentuk

5. Aksesoris Serbaguna

Saliyane istirahat bahu standar, tali bahu, gagang, istirahat sikil, pedal sikil, cekungan sampah, lampu pemeriksaan ginekologis uga ora kena ora.

Parameter:

Model  Barang Tabel Pangiriman Listrik FD-G-2
Dawa lan Jembar 1880mm * 600mm
Dhuwur (munggah lan mudhun) 940mm / 680mm
Piring Bali (Ndhuwur lan Mudhun) 45 ° 10 °
Pelat Kursi (Munggah lan Mudhun) 20 ° 9 °
Piring Kaki lahiriah 90 °
Tegangan 220V / 110V
Frekuensi 50Hz / 60Hz
Batere Nggih
Kompasitas Daya 1.0 KW
Kasur Kasur Mulus
Materi Utama 304 Baja Karat
Kapasitas Muat Maksimum 200kg
Jaminan 1 Taun

Standard Aksesoris

Ora Jeneng Jumlah
1 Dhukungan Lengan 1 pasang
2 Nangani 1 pasang
3 Piring Kaki 1 potong
4 Kasur 1 set
5 Cekungan Sampah 1 potong
6 Nglereni Clamp 1 Pasangan
7 Kruk lutut 1 Pasangan
8 Pedal 1 Pasangan
9 Remote Tangan 1 potong
10 Ngalih Kaki 1 potong

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita