Produk unggulan perusahaan kami yaiku tabel operasi mekanik multifungsi TS, tabel operasi listrik seri TD, multi-kaca mirror, lampu operasi refleksi lengkap, lampu operasi seri LED, mekanik lan listrik, meja operasi multifungsi hidrolik, amben ginekologi lan amben ujian , liontin medis, jembatan gantung unit perawatan intensif ICU lan peralatan medis liyane.

Jinis Hidrolik

  • TF Hydraulic and Manual Surgical Gynecology Operation Table

    Tabel Operasi Ginekologi lan Hidrolik TF TF

    Tabel operasi ginekologi TF Hidraulik, awak, kolom lan pangkalan kabeh digawe saka waja tahan karat, kanthi kekuatan mekanik sing dhuwur, resistansi korosi, lan kondusif kanggo ngresiki lan desinfeksi.

    Tabel operasi ginekologi hidrolik iki standar kanggo istirahat pundhak, tali pundhak, gagang, istirahat sikil lan pedal, cekungan rereget kanthi saringan, lan lampu pemeriksaan ginekologis opsional.