FAQ

FAQ

LAMPU OPERASI

1. Dhuwur lantai kamar operasi saya mung 2,6 meter utawa 3,4 meter. Apa aku bisa nginstal lampu sampeyan?

Ya, dhuwure lantai sing ditrapake standar yaiku 2,9 meter ± 0,1 meter, nanging yen sampeyan duwe kabutuhan khusus, kayata lantai kurang utawa lantai dhuwur, kita bakal duwe solusi sing cocog.

2. Aku duwe anggaran winates. Apa aku bisa nginstal sistem kamera mengko?

Ya, nalika nggawe pesen, aku bakal menehi ujar manawa ana prelu nginstal sistem kamera mengko.

3. Sistem pasokan listrik ing rumah sakit kita ora stabil, kadang listrik mati, apa ana pasokan listrik sing ora bisa diganggu?

Ya, ora preduli kalebu jinis tembok, jinis seluler utawa jinis langit-langit, kita bisa nglengkapi. Sawise listrik mati, sistem batere bisa ndhukung operasi normal udakara 4 jam.

4. Apa lampu operasi gampang dijaga?

Kabeh bagean sirkuit digabungake ing kothak kontrol, lan pemecahan masalah lan perawatan gampang banget.

5. Apa bolam sing dipimpin bisa diganti siji-siji?

Ya, sampeyan bisa ngganti bohlam siji-siji, utawa siji modul dadi siji modul.

6. Suwene suwene periode garansi lan apa ana jaminan babar pisan? Regane regane piro

1 taun, kanthi garansi lengkap, 5% kanggo taun kapisan sawise jaminan, 10% kanggo taun kapindho, lan 10% saben taun sabanjure.

7. Apa gagang bisa disterilake kanthi suhu dhuwur lan tekanan dhuwur?

Bisa disterilake ing suhu dhuwur 140 derajat lan tekanan dhuwur.

Pengin kerja sama kita?