Babagan Wanyu

Kesehatan

Shanghai Wanyu Medical Equipment Co., Ltd.

Nilai Kita

Tetep khusus

Pilih siji bab kanggo urip.

Konsentrasi

Fokus nggawe produk luwih nilai inti.

bekti

Tresna nggawe produk duwe jiwa.

Pambuka perusahaan

Operating Room Equipment-1

Shanghai Wanyu Medical Equipment Co., Ltd. utamane melu adol peralatan medis, fokus ing pemasaran peralatan kamar operasi, kalebu lampu operasi, meja operasi, lan liontin medis. Kabeh baris produk didol ing saindenging jagad, lan kita duwe mitra agensi eksklusif ing pirang-pirang negara ing Eropa lan Amerika.

Ing wulan Juni 2003, perusahaan nandur modal ing panyiapan pabrik khusus ing pangembangan lan produksi peralatan medis kanggo kamar operasi. Sawise panyiapan pabrik, nomer akeh talents ngelmu lan teknologi lan buruh uga-dilatih wis digunakke lan padha kanggo netepake lan nambah Manajemen perusahaan. Saiki, kabeh produk kita wis lulus sertifikasi CE lan ISO.

https://www.heershi.com/about-wanyu/

Saiki, perusahaan kita wis ngembangake meja operasi multi-fungsi, pirang-pirang seri lampu operasi tanpa bayangan, liontin medis, jembatan suspensi ICU lan produk peralatan medis liyane. Produk kasebut ana ing posisi sing unggul ing China lan bisa diimpor kanggo nyukupi kabutuhan macem-macem rumah sakit. Iki didol ing saindenging jagad lan akeh dipuji dening pangguna.

Kita ora mung duwe luwih saka sepuluh insinyur R&D sing tanggung jawab kanggo terus R&D lan inovasi macem-macem produk, nanging uga njaga hubungan kerjasama jangka panjang karo akeh universitas.

Tur Pabrik

wanyu-factory7
wanyu-factory6
wanyu-factory5

Tim Kita

team

Gambar Pameran

sdr_vivid

Solusi kita wis ngliwati sertifikasi trampil nasional lan ditampa kanthi apik ing industri utama kita. Tim teknik spesialis kita asring siap nglayani sampeyan kanggo konsultasi lan umpan balik.