Warta

  • Professional Manufacturer of Operating Room Equipment

    Produsen Profesional Piranti Operasi

    Shanghai Wanyu Medical Equipment Co., Ltd. minangka produsen peralatan medis profesional. We netepake Hefei Heershi Science and Technology Development Limited Company duwe spesialisasi ing manufaktur peralatan kamar operasi gumantung karo pengalaman produksi taun, ...
    Waca liyane
  • The operating table with modular sections

    Tabel operasi kanthi bagean modular

    Tabel operasi modhle disusun, dirancang lan dibangun kanthi tujuan kanggo nyukupi kabutuhan kesederhanaan lan fleksibilitas sing saiki wis dibutuhake ing kabeh lapangan operasi. Manajemen electrohydraulik kanggo gerakan sing paling penting, kanthi level mandhiri lan level operasi sing beda ...
    Waca liyane
  • Field Operating Table

    Tabel Operasi Lapangan

    Umume negara lan wilayah ing donya kasebut tentrem, nanging isih ana konflik skala cilik ing antarane sawetara negara. Contone, Perang Palestina-Israel pungkasan. Kanggo rumah sakit perang ing wilayah militer, dibutuhake alat medis praktis lan portabel. Prajurit sing serius ...
    Waca liyane
  • Can’t a ceiling Operating Light be installed in a OR Room with Low Floor Height?

    Apa langit-langit Operasi Langit-langit ora bisa dipasang ing Kamar Utawa sing Dhuwure Dhuwur Sithik?

    Wis pirang-pirang taun pengalaman adol lan produksi, kita nemokake manawa sawetara konsumen bingung nalika tuku lampu operasi. Kanggo lampu operasi plafon, dhuwure instalasi sing ideal yaiku 2,9 meter. Nanging ing Jepang, Thailand, Ekuador, utawa sawetara ...
    Waca liyane
  • A Belated Repair Order for Operating Light

    Pesenan Ndandani Belated kanggo Lampu Operasi

    Nalika pelanggan asing ujar manawa aku durung nate tuku lampu operasi, apa kualitase bisa dipercaya? Utawa sampeyan adoh banget karo aku. Apa sing kudu aku lakoni yen ana masalah kualitas? Kabeh sales, saiki, bakal ngandhani manawa produke paling apik. Nanging apa sampeyan pancen percaya karo dheweke? Minangka profesi ...
    Waca liyane
  • Product Upgrade of Extended Arm

    Upgrade Produk Lengan Lengkap

    Produk, mung kanthi nganyari terus, pelanggan bisa duwe pengalaman panganggo sing luwih apik. Miturut umpan balik pangguna lan ngenalake teknologi anyar, kita nganyari lengan operasi (lengen puteran utawa lengen horisontal) saka cahya langit-langit. ...
    Waca liyane