Produk unggulan perusahaan kami yaiku tabel operasi mekanik multifungsi TS, tabel operasi listrik seri TD, multi-kaca mirror, lampu operasi refleksi lengkap, lampu operasi seri LED, mekanik lan listrik, meja operasi multifungsi hidrolik, amben ginekologi lan amben ujian , liontin medis, jembatan gantung unit perawatan intensif ICU lan peralatan medis liyane.

Tabel Operasi Ophthalmic

  • TDG-2 China Hot Selling Electric Ophthalmology Operating Table with CE certificates

    TDG-2 Meja Operasi Ophthalmology Listrik Tiongkok kanthi sertifikat CE

    Tabel operasi ophthalmic listrik TDG-2 nggunakake saklar sikil kanggo nyetel sikil, mburi lan dhuwure meja.

    Iki digawe saka waja tahan karat, sing gampang diresiki lan duwe kekuatan mekanik sing dhuwur.

    Lebokake permukaan meja oftalmologi, headboard cekung, kasur memori berkualitas tinggi, nambah kenyamanan pasien.

    Yen ora ana listrik, batere internal bisa ndhukung 50 operasi.

    Kursi dhokter opsional bisa nyetel panel mburi lengen tangan lan dhuwure kursi.