Liontin Endoskopik Medis Listrik Elektronik TS-DQ-100 saka Pabrik

Katrangan singkat:

TS-DQ-100 nuduhake liontin endoskopik listrik kaping pindho. Iki minangka instrumen penting ing operasi Laparoskopi. Didhukung nganggo listrik, trep banget lan luwih cepet. Ora mung bisa ngirim listrik lan gas, nanging uga nyelehake peralatan medis. Ukuran khusus 100%, outlet gas medis, lan soket listrik. Desain modular, bisa dianyari mengko mbesuk.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka

TS-DQ-100 nuduhake liontin endoskopik listrik kaping pindho. Iki minangka instrumen penting ing operasi Laparoskopi. Didhukung nganggo listrik, trep banget lan luwih cepet. Ora mung bisa ngirim listrik lan gas, nanging uga nyelehake peralatan medis. Ukuran khusus 100%, outlet gas medis, lan soket listrik. Desain modular, bisa dianyari mengko mbesuk. 

Aplikasi

1. Ruang Operasi
2. Ruang Darurat
3. ICU
4. Kamar Pamulihan

Fitur

1. Sistem Didorong Listrik

Kanthi sistem listrik lan lengen sing diartikulasikan, iku bakal trep kanggo barang medis, ngirit wektu lan upaya fisik.

Electrical-Medical-Pendant

Pendant Medis Listrik

2. Kamar Puteran Ganda

Lengan putar dobel, lengen lengen bisa disesuaikan lan bisa diputer 350 derajat, nyedhiyakake akeh ruang kanggo gerakan.

3. Desain Pemisahan Gas lan Listrik

Miturut standar internasional sing ketat, zona gas lan zona listrik dirancang kanthi kapisah kanggo mesthekake yen jalur pasokan gas lan pipa pasokan gas ora sengaja bengkong utawa mudhun amarga puteran liontin kasebut.

4. Baki Instrumen
Baki instrumen digawe saka profil paduan aluminium sing kuat kanthi kekuatan bantalan sing apik. Ana rol stainless steel ing loro-lorone kanggo nginstal peralatan liyane. Dhuwur tray bisa disetel yen dibutuhake. Baki kasebut duwe sudhut bunder protèktif.

Ceiling-Mounted -Medical-Pendant

Liontin medis sing dipasang ing langit-langit

5. Gas Gas

Werna lan bentuk antarmuka gas beda kanggo nyegah sambungan sing salah. Sealing sekunder, telung negara bagian (mbukak, ditutup lan ora dipasang), digunakake luwih saka 20.000 kali.

China-Hospital-Pendant

Loket Rumah Sakit Cina

Parameters:

Dawa lengen:
600 + 800mm, 600 + 1000mm, 600 + 1200mm, 800 + 1200mm, 1000 + 1200mm
Radius kerja sing efektif:
Rotasi lengen: 0-350 °
Rotasi liontin: 0-350 °

Katrangan

Model

Konfigurasi

Jumlah

Liontin Endoskopis Medis Listrik Ganda

TS-DQ-100

Baki Instrumen

2

Laci

1

Outlet Gas Oksigen

2

Outlet Gas VAC

2

Outlet Gas Karbon Dioksida

1

Sockets Listrik

6

Sockets Equipotential

2

RJ45 Sockets

1

Kranjang Baja tahan karat

1

IV Kutub

1

   

Bracket Endoskop

1


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita