Produk unggulan perusahaan kami yaiku tabel operasi mekanik multifungsi TS, tabel operasi listrik seri TD, multi-kaca mirror, lampu operasi refleksi lengkap, lampu operasi seri LED, mekanik lan listrik, meja operasi multifungsi hidrolik, amben ginekologi lan amben ujian , liontin medis, jembatan gantung unit perawatan intensif ICU lan peralatan medis liyane.

Jinis Listrik

  • TS-D-100 Double Electrical Medical Gas Pendant for Operation Room

    Liontin Gas Medis Listrik TS-D-100 Ganda kanggo Ruang Operasi

    TS-D-100 nuduhake liontin gas medis listrik dobel.

    Angkat liontin didhukung nganggo listrik, sing luwih cepet, luwih aman lan andal.

    Kanthi ruangan puteran dobel, kisaran gerakan luwih gedhe. Bakal duwe akses sing luwih apik menyang pasien.

    Dawane lengen sing muter lan outlet gas, soket listrik wis kasedhiya.

    Tambah gas buang lan antarmuka nitrogen oksida, sing bisa dianyari dadi liontin medis anestesi.

  • TS-DQ-100 Double Arm Electrical Medical Endoscopic Pendant from Factory

    Liontin Endoskopik Medis Listrik Elektronik TS-DQ-100 saka Pabrik

    TS-DQ-100 nuduhake liontin endoskopik listrik kaping pindho. Iki minangka instrumen penting ing operasi Laparoskopi. Didhukung nganggo listrik, trep banget lan luwih cepet. Ora mung bisa ngirim listrik lan gas, nanging uga nyelehake peralatan medis. Ukuran khusus 100%, outlet gas medis, lan soket listrik. Desain modular, bisa dianyari mengko mbesuk.

  • TD-Q-100 Single Arm Electric Surgical Endoscopic Pendant for Operation Theatre

    TD-Q-100 Lengan Endoskopi Bedah Listrik Tunggal kanggo Teater Operasi

    TD-DQ-100 nuduhake liontin endoskopik bedah listrik. Liontin endoskopik iki bisa munggah lan mudhun kanthi sistem listrik. Iki digunakake ing ruangan bedah, ruang darurat, ICU lan ruang pemulihan. Umume digunakake kanggo nyedhiyakake transmisi listrik, transmisi gas lan layanan transmisi data, lan nyelehake peralatan medis.

  • TD-D-100 Single Electric Surgical Gas Pendant with CE Certificates

    Liontin Gas Bedah Listrik TD-D-100 Tunggal kanthi Sertifikat CE

    TD-D-100 nuduhake liontin gas bedah listrik siji.

    Wis digunakake ing ruangan operasi lan ICU. Angkat liontin didhukung nganggo motor, sing ora mung cepet lan efektif, nanging uga luwih aman lan andal.

    Iki digawe kanggo kabeh layanan gas listrik, data lan medis.

    Tambah gas buang lan antarmuka nitrogen oksida, sing bisa dianyari dadi liontin medis anestesi.