Loket Gabungan Medis Langsung TD-TS-100 Pabrik Langsung Kanggo Rumah Sakit

Katrangan singkat:

TD-TS-100 nuduhake liontin medis gabungan. Iki minangka peralatan tambahan lengkap sing cocog kanggo perawatan intensif ing kamar operasi, kamar darurat, lan ICU. 


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka

TD-TS-100 nuduhake liontin medis gabungan. Iki minangka peralatan tambahan lengkap sing cocog kanggo perawatan intensif ing kamar operasi, kamar darurat, lan ICU.
Liontin medis gabungan sing beda bisa dirancang miturut syarat staf medis. Kombinasi beda liontin bedah, menara endoskopik lan liontin anesthesia ngidini staf medis bisa terus kerja lan ora ngganggu nalika momen kritis.

Aplikasi

1. Ruang Operasi
2. Ruang Darurat
3. ICU

Fitur

1. Nyuda Kebutuhan Spasi
Kanggo kamar operasi utawa ICU kanthi ruang winates, liontin gabungan medis ora akeh banget papan lan dadi pilihan ideal kanggo papan kasebut.

2. Gerak lan Posisi Gampang
Yen dibandhingake karo liontin jembatan medis, sing mung bisa obah kanthi horisontal, liontin gabungan medis kasebut nduweni kisaran obah sing luwih gedhe, kanthi rotasi 350 derajat. Yen sampeyan pengin luwih akeh ruangan, sampeyan uga bisa ngatur tangan.

3. Kombinasi Peralatan Unlimited
Kanthi desain modular lan kapasitas muatan dhuwur, rong liontin bisa nggawa akeh instrumen, kayata respirator, monitor, pompa IV lan pompa jarum suntik.

4. Manajemen Kabel lan Tabung sing Luwih Apik
Loro menara kasebut nuduhake piring sing dipasang, lan tata letak kabeh kabel listrik lan pipa pasokan gas bakal luwih wajar.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita