Tabel Operasi Medis Listrik Hidraulik TDY-Y-1 ing China

Katrangan singkat:

Tabel operasi hidrolik TDY-Y-1elektrik nggunakake struktur transmisi hidrolik impor listrik, sing ngganti teknologi transmisi rod listrik tradisional.

Pangaturan posisi luwih pas, kacepetan gerakane luwih seragam lan stabil, lan kinerja bisa dipercaya lan awet.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka

Tabel operasi hidrolik TDY-Y-1elektrik nggunakake struktur transmisi hidrolik impor listrik, sing ngganti teknologi transmisi rod listrik tradisional.

Pangaturan posisi luwih pas, kacepetan gerakane luwih seragam lan stabil, lan kinerja bisa dipercaya lan awet.

Basis berbentuk Y njamin stabilitas lan ruang sikil sing cukup.

Fungsi terjemahan lan papan amben ndeleng-liwat, dilengkapi C-arm, bisa mindhai sinar-X awak kabeh.

Sistem kontrol dobel, saliyane karo remot kontrol tangan, dilengkapi sistem kontrol darurat kolom. Fungsi ngreset siji tombol nyedhiyakake efisiensi kerja dhokter.

Tabel operasi terpadu elektro-hidrolik iki cocog kanggo macem-macem operasi, kayata operasi weteng, obstetrik, ginekologi, ENT, urologi, anorektal lan ortopedi, lsp.

Fitur

1.Sistem Kontrol Ganda

Tabel operasi TDY-Y-1 Electric-Hydraulik duwe cara kontrol dobel, siji yaiku kontroler kabel, kanthi fungsi reset level otomatis siji tombol. Lan liyane yaiku sistem kontrol darurat kolom. Rong set sistem operasi independen kanthi fungsi sing padha mesthekake yen sistem kontrol darurat isih bisa dioperasikake nalika kontroler kabel gagal, supaya tabel operasi bisa digunakake kanthi aman.

Electric-Hydraulic- Medical-Operating-Table

Sistem Kontrol Ganda

Hospital-Electric-Hydraulic-Operating-Table

Kasedhiya kanggo Scan X-ray

2. Kasedhiya kanggo Scan X-ray

Sisih ndhuwur meja listrik-hidrolik UTAWA bisa ngliwati sinar-X, lan rel pandhuan dipasang ing sisih ngisor meja kanggo ngeterake kothak film Sinar-X

3. Kompatibel karo C-arm

Stroke gerakan horisontal listrik yaiku 340mm, sing nyedhiyakake papan posisi sing akurat lan trep kanggo lengen C, lan bisa nindakake sinar-X awak kabeh tanpa obah pasien.

4. Baterai sing bisa diisi ulang

Tabel operasi bedhah Listrik-Hidrolik TDY-Y-1 dilengkapi baterei sing bisa diisi kanthi kinerja tinggi, sing bisa nyukupi kebutuhan operasi ≥50, supaya bisa digunakake tanpa pasokan listrik eksternal. Baterai sing bisa diisi ulang ora mbutuhake pangopènan lan bisa digunakake suwe. Sanalika, daya AC bisa digunakake kanggo nyedhiyakake energi listrik kanggo njamin keamanan maksimum.

5.One-tombol Reset  Fkukus

Fungsi reset tombol siji anyar nyederhanakake operasi sing rumit

Parameter

Item Model Tabel Operasi Listrik-Hidrolik TDY-Y-1
Dawa lan Jembar 1960mm * 500mm
Dhuwur (munggah lan mudhun) 1090mm / 690mm
Plat Kepala (Munggah lan Mudhun) 60 ° / 85 ° / 0 °
Piring Bali (Ndhuwur lan Mudhun) 85 ° / 40 °
Piring Kaki (Ndhuwur / Down / Outward) 15 ° / 90 ° / 90 °
Trendelenburg / Reverse Trendelenburg 28 ° / 28 °
Ngiringake Sisih (Ngiwa lan nengen) 18 ° / 18 °
Dhuwur Jembatan Ginjel 100mm
Geser Horisontal 340mm
Posisi nol Siji tombol, standar
Fleksibel / Refleks Operasi Kombinasi
Papan Sinar X Pilihan
Panel Kontrol opsional
Tombol mandheg darurat Pilihan
Sistem elektro-motor Chaoger saka Taiwan
Tegangan 220V / 110V
Frekuensi 50Hz / 60Hz
Kompasitas Daya 1.0 KW
Batere Nggih
Kasur Kasur Memori
Materi Utama 304 Baja Karat
Kapasitas Muat Maksimum 200 KG
Jaminan 1 Taun

SAksesoris tandard

Ora Jeneng Jumlah
1 Layar Anesthesia 1 potong
2 Dhukungan awak 1 pasang
3 Dhukungan Lengan 1 pasang
4 Dhukungan Pundhak 1 pasang
5 Dhukungan sikil 1 pasang
6 Piring Kaki 1 pasang
7 Nangani Jembatan Ginjel 1 potong
8 Kasur 1 Setel
9 Nglereni Clamp 8 lembar
10 Remote Control 1 potong
11 Jalur Daya 1 potong
12 Minyak Hidrolik 1 lenga bisa

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita