Tabel Operasi Bedah Hidrolik TS Manual kanggo Rumah Sakit

Katrangan singkat:

Tabel bedah hidraulik TS cocog kanggo operasi toraks lan weteng, ENT, obstetrik lan ginekologi, urologi lan ortopedi, lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka

Tabel bedah hidraulik TS cocog kanggo operasi toraks lan weteng, ENT, obstetrik lan ginekologi, urologi lan ortopedi, lsp.

Beda karo tabel operasi manual umum, kita nggunakake sistem angkat hidrolik lan spring gas kanggo nyetel piring mburi lan sikil. Gawe proses penyesuaian dadi bisu lan trep.

Basis bentuk Y digunakake kanggo mesthekake meja operasi hidrolik duwe stabilitas lan ruang bebas sing luwih dhuwur, supaya staf medis bisa nyedhaki pasien kanthi jarak nol.

Desain roda gedhe uga nggawe anti geter lan dekompresi sajrone gerakan.

Fitur

1. Advanced Memory Foam

Bahan lumahing meja bedah hidrolik yaiku tahan api lan anti-statis. Kasur poliuretan (PU) cetakan gampang dibersihake lan umure dawa digunakake.

2. Jembatan Ginjel internal.

Lebokake gagang menyang bolongan sing cocog, putar gagang lan jupuk jembatan pinggang munggah utawa mudhun menyang posisi sing cocog, banjur jupuk cekelan kasebut. Kanggo tabel operasi hidrolik TS, dhuwure jembatan pinggul luwih saka 100mm.

Mechanical-Hydraulic-Operating-Table

Foam Memori Lanjut

Hydraulic-Manual-Surgical-Table

Jembatan Ginjel internal

3. Diimpor Hydraulik Ssistem

Sistem hidrolik impor saka Amerika nggawe gerakan tabel operasi manual stabil lan cepet.

4. Angular Adjustments wiku Gminangka Springs

Lempeng mburi lan sendi piring sikil meja operasi hidrolik TS dilengkapi struktur dhukungan silinder spring gas, sing nggawe macem-macem pangaturan sing lembut, bisu, lan tanpa geter, kanthi efektif nglindhungi struktur gabungan lan nyegah pasien supaya tiba.

5. Ldesain caster arger

Dhasar tabel operasi hidrolik mekanik dirancang kanthi kastor gedhe (diameter 100mm), sing fleksibel kanggo mindhah. Kastor munggah nalika ngerem, pangkalan amben wis kena ing lemah, lan stabilitas apik.

Hydraulic-Manual-Operating-Table

3. Sistem Hidrolik Impor

Manual-Hydraulic-Surgical-Operation-Table

4. Pangaturan Angular karo Gas Springs

Hydraulic-Surgical-Operation-Table

5. Desain kastor luwih gedhe

Parameter

Item Model Tabel Operasi Hidrolik TS
Dawa lan Jembar 2050mm * 500mm
Dhuwur (munggah lan mudhun) 890mm / 690mm
Plat Kepala (Munggah lan Mudhun) 60 ° / 60 °
Piring Bali (Ndhuwur lan Mudhun) 75 ° / 15 °
Piring Kaki (Ndhuwur / Down / Outward) 30 ° / 90 ° / 90 °
Trendelenburg / Reverse Trendelenburg 25 ° / 25 °
Ngiringake Sisih (Ngiwa lan nengen) 20 ° / 20 °
Dhuwur Jembatan Ginjel ≥110mm
Kasur Kasur Memori
Materi Utama 304 Baja Karat
Kapasitas Muat Maksimum 200 KG
Jaminan 1 Taun

SAksesoris tandard

Ora Jeneng Jumlah
1 Layar Anesthesia 1 Piece
2 Dhukungan awak 1 Pasangan
3 Dhukungan Lengan 1 Pasangan
4 Ngaso Pundhak 1 Pasangan
5 Kruk lutut 1 Pasangan
6 Nglereni Clamp 1 Setel
7 Kasur 1 Setel
8 Tali Awak 1 Setel

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita