LEDD500 / 700C + M Langit-langit LED Dobel Koper Dobel Dobel kanthi Kamera Video

Katrangan singkat:

LEDD500700C + M nuduhake lampu kamar operasi LED kubah dobel.

Sistem kamera internal lan monitor gantung eksternal bisa digunakake kanggo latihan. Nggunakake operasi ngawasi lan ngrekam.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka

LEDD500700C + M nuduhake lampu kamar operasi LED kubah dobel.
Sistem kamera internal lan monitor gantung eksternal bisa digunakake kanggo latihan. Nggunakake operasi ngawasi lan ngrekam.

Ndhaptar menyang

■ operasi weteng / umum
■ ginekologi
■ operasi jantung / pembuluh darah / toraks
■ bedah saraf
■ ortopedi
■ traumatologi / darurat UTAWA
■ urologi / TURP
■ ent / Ophthalmology
■ endoskopi Angiografi

Fitur

1. Sistem Kamera

Kamera internal, ora prelu digantungake nganggo lengen liyane.

LED-Double -Dome-Operating-Room-Light

2. Lampu kamar operasi iki njupuk lan ngirim gambar kanthi cepet lan kualitas dhuwur. Amarga zoom optik 10X, gambar bisa dideleng saka saben aspek. 

Shdowless-Operating-Room-light

3. Lampu kamar operasi iki uga bisa ngrekam operasi operasi. Bisa digunakake kanggo latihan lan tujuan sinau.

Sistem Monitor

1. Kanthi nyiyarake operasi kasebut, lampu kamar operasi LEDD500700C + M bisa ngidini staf klinik ngetutake kemajuan sampeyan tanpa ngilangi lapangan steril.

2. Lampu kamar operasi kanthi kamera lan monitor internal nyedhiyakake tampilan ndhuwur sirah bedah supaya tim bedah bisa nuduhake prosedur operasi ing saindenging jagad.

Parameters:

Kamera

Resolusi

210 megapiksel 1920 (H) X 1080 (V)

Mode komunikasi

RS232

Protokol komunikasi

HITACHI / SONY VISCA

Konektor

LVCMOS-36pFPC (YCbCr 4: 2: 2) kompatibilitas 110 / LVDS 30P

Jinis sensor

1 / 2.9 "CMOS / 1/3" CMOS

Mode pindai

Pindai Progresif

Sistem Siji Lan Wengi

Werna / ireng lan putih / otomatis

Pencahayaan minimal

warna : 0,1Lux ireng lan putih : 0,01Lux

Mode sinkronisasi

sinkronisasi

Output video

sinyal digital

SNR

50dB (AGC OFF)

Lensa

IRCUT

IRCUT ngalih pindho filter otomatis

Lensa optik

10X f = 5mm ~ 50mm

amba lapangan

H : 51.8 ° (W) ~ 5.86 ° (T) V : 39.1 ° (W) ~ 4.4 ° (T)

Fungsi

mode pajanan

A / M.

imbangan putih

Otomatis

Mode Fokus

A / M.

entuk kontrol

A / M.

Pengaruh Gambar

Otomatis / warna / ireng lan putih / negatif

fungsi mirroring

Dhukungan (mirror horisontal + mirror vertikal)

rollovers gambar

Dhukungan

Wide Dynamic

D-WDR

DNR

2D-DNR

rana elektronik

1/30s ~ 1 / 10.000s

rasio kontras

Luwes

jenuh

Luwes

Fungsi anti-kabut

Dhukungan

Marginal

Dhukungan

Spesifikasi umum

Ukuran

38,6 (W) * 41 (H) * 64,6 (L) mm

Suhu kerja / asor

10~ 50 ℃ , 10 % RH ~ 60 % RH

Panyimpenan Temp / asor

20~ 60 ℃ , 10 % RH ~ 80 % RH

pasokan listrik

DC 12V ± 10%

konsumsi daya

3,5W MAX

Bobot net

110g

Ngawasi

Parameter Utama

Ukuran layar

21,5 '

Mode Lampu Latar

LED

Area Tampilan

475.2mm (W) × 267.3mm (H)

Rasio Aspek

16: 9

Resolusi Maks

1920 × 1080

Warna Tampilan

16.7M

Pitch Pixel

0,2475 (H) × 0,2475 (V)

Luminance

300cd /

Kontras Gambar

1500: 1

Ndeleng Angle

850/ 850/ 750/ 650

Wektu Response

8MS

Frekuensi Lapangan

50Hz, 60Hz, 70Hz

Input lan output

SDI IN

1

SDI OUT

1

AV IN

22 (2 × BNC)

AV OUT

1

S-VEDIO

1

Input VGA

1

Input HDMI

1

Input YPbPr / YCbCr

3 (3 × BNC)

Input RS232 (Opsional)

1

Input audio

1

Output audio

1

Sistem warna

PAL / NTSC / SECAM

OSD

Basa

Cina / Inggris / Prancis / Jerman / Italia / Spanyol /
Portugis / Walanda / Polandia

Pasokan listrik

Kekuwatan

DC 12V, 50 / 60Hz

Pmax

35W-55W

Daya siyaga

5W


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita