LEDD620620 Ceiling LED Dual Dome Medical Operating Light kanthi Kontrol Tembok

Katrangan singkat:

LEDD620 / 620 nuduhake lampu operasi medis sing dipasang ing plafon dobel.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka

LEDD620 / 620 nuduhake lampu operasi medis sing dipasang ing plafon dobel.
Produk anyar, sing wis diupdate adhedhasar produk asli. Nihan paduan aluminium, nganyari struktur internal, efek disipasi panas sing luwih apik. 7 modul lampu, total 72 bolam, rong warna kuning lan putih, bohlam OSRAM berkualitas tinggi, suhu warna 3500-5000K sing bisa disetel, CRI luwih dhuwur tinimbang 90, penerangan bisa tekan 150.000 Lux. Panel operasi yaiku layar sentuh LCD, pencahayaan, suhu warna, CRI nuduhake pangowahan tautan. Lengan suspensi bisa dipindhah kanthi fleksibel lan diposisikan kanthi akurat.

Ndhaptar menyang

■ operasi weteng / umum
■ ginekologi
■ operasi jantung / pembuluh darah / toraks
■ bedah saraf
■ ortopedi
■ traumatologi / darurat UTAWA
■ urologi / TURP
■ ent / Ophthalmology
■ endoskopi Angiografi

Fitur

1. Lengan Suspensi Ringan

Lengan suspensi kanthi struktur bobot entheng lan desain fleksibel gampang dienggo lan diposisikan.

Shdowless-Medical-Operating-Light
Shadow-free-Medical-Operating-Light

2. Kinerja gratis bayangan

Pemegang lampu operasi medis busur, desain sumber cahaya multi-titik, iluminasi seragam 360 derajat ing obyek pengamatan, ora ana gunane. Sanajan bagean kasebut diblokir, suplemen balok seragam liyane ora bakal mengaruhi operasi kasebut.

3. Lampu Osram Tampilan Dhuwur

Bohlam layar sing dhuwur nambah perbandingan sing cetha antara getih lan jaringan liyane lan organ awak manungsa, lan nggawe penglihatane dokter luwih jelas.

Dual-Dome-Medical-Operating-Light

4. Pangowahan Sinkronisasi
Suhu warna, intensitas cahya lan indeks rendering warna lampu operasi medis bisa diganti kanthi sinkronisasi liwat panel kontrol LCD.
Lampu endoskop khusus bisa digunakake kanggo prosedur operasi invasi minimal.

Ceiling-LED-Medical-Operating-Light

5. Sistem Sirkuit Reassuring

Sirkuit paralel, saben klompok bebas saka siji liyane, yen siji klompok rusak, liyane bisa terus kerja, saengga pengaruhe ing operasi sithik.

Perlindhungan voltase sing gedhe, yen voltase lan arus ngluwihi angka watesan, sistem bakal kanthi otomatis mateni daya supaya aman sirkuit sistem lan lampu LED padhange dhuwur.

6. Pilihan Multiple Aksesoris

Kanggo cahya operasi medis iki, kasedhiya kanthi kontrol tembok, remot kontrol lan sistem cadangan baterai.

Operating-Light-with-Wall-Control
LED-Operating-Light-With-Battery
Operating-Light-with-Remote-Control

Parameters:

Katrangan

Lampu Operasi Medis LEDD620620

Intensitas Cahya (lux)

60.000-150,000

Suhu Warna (K)

3500-5000K

Indeks Rendering Warna (Ra)

85-95

Panas nganti Rasio Ringan (mW / m² · lux)

<3.6

Ambane iluminasi (mm)

> 1400

Diameter Titik Cahya (mm)

120-260

Quantities LED (pc)

72

Urip Layanan LED (h)

> 50.000


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita