Lampu Medis LEDD500 / 700 LED Ceiling Kepala Ganda kanthi Sertifikat CE

Katrangan singkat:

LEDD500 / 700 nuduhake lampu medis rumah sakit LED kubah dobel.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka

LEDD500 / 700 nuduhake lampu medis rumah sakit LED kubah dobel.
Perumahan lampu medis rumah sakit digawe saka paduan aluminium kanthi piring aluminium kandel, sing bisa mbantu banget kanggo ngilangi panas. Bohlam iku bohlam OSRAM, kuning lan putih. Layar sentuh LCD bisa nyetel katerangan, suhu warna lan CRI, kabeh bisa diatur ing sepuluh level. Lengan sing muter nganggo lengen aluminium sing entheng kanggo posisi sing akurat. Ana telung pilihan kanggo musim semi, sing cocog kanggo kamar operasi kanthi anggaran sing beda. Sampeyan uga bisa nganyari kontrol tembok, sistem baterei cadangan, kamera lan monitor internal.

Ndhaptar menyang

■ operasi weteng / umum
■ ginekologi
■ operasi jantung / pembuluh darah / toraks
■ bedah saraf
■ ortopedi
■ traumatologi / darurat UTAWA
■ urologi / TURP
■ ent / Ophthalmology
■ endoskopi Angiografi

Fitur

1. Pencahayaan jero

Lampu medis rumah sakit duwe pembusukan ringan meh 90% ing sisih ngisor lapangan operasi, mula dibutuhake pencahayaan sing dhuwur kanggo njamin pencahayaan sing stabil. Lampu medis rumah sakit kubah dobel iki bisa nyediakake nganti 160.000 cahya lan ambane katerangan 1400mm.

2. Kinerja Gratis Bayangan Gratis

Beda karo produsen liyane sing tuku lensa sederhana, kita akeh investasi kanggo nggawe lensa unik kanthi kinerja kondensasi sing luwih apik. Lampu bolam LED kanthi lensa dhewe, nggawe lapangan cahya dhewe. Tumpukan balok cahya sing beda ndadekake titik cahya luwih seragam lan nyuda tingkat bayangan.

Hospital-Medical-Light-with-Articulated-Arm

3. Panel Kontrol Layar Sentuh LCD sing ramah pangguna

Suhu warna, intensitas cahya lan indeks rendering warna lampu medis rumah sakit bisa diganti kanthi sinkronisasi liwat panel kontrol LCD.

LED-Shadowless -Hospital -Medical-Light

4. Gerakan Bebas

Gabungan universal 360 ngidini kepala lampu medis rumah sakit bisa muter kanthi bebas ing poros dhewe, lan nyedhiyakake luwih bebas gerakan lan pilihan posisi sing ora diwatesi ing kamar ngisor.

5. Pasokan Daya Ngalih Merek sing kondhang

Ana rong jinis pasokan listrik ganti, kajaba sing biasa, operasi stabil ing kisaran AC110V-250V. Kanggo papan sing voltase ora stabil banget, kita nyedhiyakake pasokan daya switch voltase kanthi kemampuan anti-gangguan sing kuat.

6. Siapke kanggo Gunakake mbesuk

Yen sampeyan kudu nganyari lampu kamera ing mbesuk, sampeyan bisa menehi ngerti luwih dhisik, lan bakal siyap masang sadurunge. Mbesuk, sampeyan mung butuh gagang nganggo kamera internal.

Ceiling-Hospital-Medical-Light

7. Pilihan Aksesoris Opsional
Bisa dilengkapi kamera lan monitor internal, panel kontrol mount wall, remot kontrol lan sistem cadangan baterai.

Operating-Light-with-Wall-Control
LED-Operating-Light-With-Battery
Operating-Light-with-Remote-Control
Ceiling-LED-Hospital-Medical-Light

Parameters:

Model

LED500

LED700

Intensitas Cahya (lux)

40.000-120,000

60.000-160,000

Suhu Warna (K)

3500-5000K

3500-5000K

Indeks Rendering Warna (Ra)

85-95

85-95

Panas nganti Rasio Ringan (mW / m² · lux)

<3.6

<3.6

Ambane iluminasi (mm)

> 1400

> 1400

Diameter Titik Cahya (mm)

120-300

120-300

Quantities LED (pc)

54

120

Urip Layanan LED (h)

> 50.000

> 50.000


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita