LEDD730740 Ceiling LED Lampu Kepala Medis Kepala Medis kanthi intensitas kilat sing dhuwur

Katrangan singkat:

LEDD730740 nuduhake lampu bedah medis jinis kelopak dobel.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka

LEDD730740 nuduhake lampu bedah medis jinis kelopak dobel.
Kanggo kamar operasi kanthi kothak pemurnian, jinis kelopak bisa nyegah alangan hawa lan nyuda wilayah kerusuhan ing aliran udara laminar. Lampu bedah medis dobel LEDD730740 nyedhiyakake padhang maksimal 150.000 flux lan suhu warna maksimal 5000K lan maksimal CRI 95. Kabeh paramèter bisa diatur ing sepuluh level ing panel kontrol layar tutul LCD. Gagang kasebut digawe saka bahan anyar, tahan suhu dhuwur lan tekanan dhuwur. Nyedhiyakake telung lengan semi, kemewahan sing murah, hemat biaya, lan mewah.

Ndhaptar menyang

Rumah sakit pribadi lan umum, Laboratorium, klinik, lsp.

Fitur

1. Kompatibel karo Pemurnian Aliran Laminar

Lampu operasi medis jinis kelopak bisa nyegah alangan hawa lan nyuda wilayah kerusuhan ing aliran udara laminar.
Sing duwe lampu bedah medis kanthi desain tertutup. Pegangan sing bisa dicopot tahan suhu dhuwur lan tekanan dhuwur, sing cocog banget karo syarat desinfeksi saben dinane.

2. Campuran Lampu Putih lan Kuning

Nggunakake bolam cahya kuning lan putih, cahya campuran, nambah suhu warna lan indeks rendering warna, lan mbantu dokter mbedakake antara getih lan jaringan.

Shdowless-Medical-Surgical-Light
LED-Dual-Head-Medical-Surgical-Light

3. Pencahayaan jero

Lampu bedah medis ngalami pembusukan ringan meh 90% ing sisih ngisor lapangan operasi, mula dibutuhake pencahayaan sing dhuwur kanggo njamin pencahayaan sing stabil. Lampu bedah medis dobel iki bisa nyedhiyakake nganti 150.000 penerangan lan ambane katerangan 1400mm.

4. Sistem Adaptasi Cerdas

Suhu warna, intensitas cahya lan indeks rendering warna lampu bedah medis bisa diganti kanthi sinkronisasi liwat panel kontrol LCD.

Lampu endoskop khusus bisa digunakake kanggo prosedur operasi invasi minimal.

5. Pasokan Daya Ngalih Dipercaya

Pasokan listrik switching kanthi merek terkenal internasional bisa digunakake kanthi stabil ing kisaran AC 110V-250V. Kanggo wilayah kanthi voltase ora stabil, kita uga nyedhiyakake opsi liyane kanthi kemampuan anti-gangguan sing kuat.

6. Pilihan Aksesoris Opsional

Kanggo cahya bedhah medis kaping pindho, kasedhiya kanthi kontrol tembok, remot kontrol lan sistem cadangan batere.

Operating-Light-with-Wall-Control
LED-Operating-Light-With-Battery
Operating-Light-with-Remote-Control

Parameters:

Katrangan

LED730

LED740

Intensitas Cahya (lux)

60.000-140.000

60.000-150,000

Suhu Warna (K)

3500-5000K

3500-5000K

Indeks Rendering Warna (Ra)

85-95

85-95

Panas nganti Rasio Ringan (mW / m² · lux)

<3.6

<3.6

Ambane iluminasi (mm)

> 1400

> 1400

Diameter Titik Cahya (mm)

120-300

120-300

Quantities LED (pc)

60

80

Urip Layanan LED (h)

> 50.000

> 50.000


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita