Apa Lampu Operasi langit-langit ora bisa dipasang ing Kamar Utawa sing Dhuwur Dhuwure Sithik?

Wis pirang-pirang taun pengalaman adol lan produksi, kita nemokake manawa sawetara konsumen bingung nalika tuku lampu operasi.

Kanggo a lampu operasi langit-langit, dhuwure instalasi sing ideal yaiku 2,9 meter. Nanging ing Jepang, Thailand, Ekuador, utawa sawetara negara-negara Afrika, bioskop operasional umume umure kurang saka 2,9 meter. Apa ora bisa masang plafonlampu operasi?

Ing kene kita kudu menehi pitakon babagan dhuwur instalasi, lan kita kudu konfirmasi karo pelanggan sadurunge nggawe pesen. Dhuwur instalasi sing diarani, yaiku dhuwure lantai, nuduhake dhuwure saka plafon dekorasi menyang lemah, dudu dhuwure saka gendheng menyang lemah. Mesthi, isih ana sawetara kamar operasi sing ora ana langit-langit dekorasi iki. Kanggo ruang operasi jinis iki, dhuwure instalasi yaiku jarak saka atap menyang lemah.

Bali menyang topik maneh, apa solusi sing kita lakoni minangka pemasok lampu operasi profesional kanthi 20 taun. Mangga dipriksa proses dodolan ing antarane aku lan pelanggan anyar Ekuador.

Pelanggan tuku lampu operasi LED kaping pindho kanggo klinik hewan. Sadurunge nggawe pesanan, aku kudu menehi dhuwure instalasi. Gambar ing ngisor iki minangka proses pangukuran dhuwur sing dikirim maneh.

Can't a ceiling Operating Light be installed in a OR Room with Low Floor Height1

Pungkasane dikonfirmasi manawa dhuwure lantai mung 2,6 meter, sing ora memenuhi persyaratane standar dhuwur 2,9 meter.
Sawise ngelingi dhuwure umum dokter lan dhuwure ngangkat saka tabel operasi, kita mutusake nggunakake rencana instalasi sing disesuaikan.
Kita ngrancang ulang wadhah lampu lan nggawe gambar kanggo dikonfirmasi para pelanggan. Klien setuju karo rencana desain kita.
Sawise nampa barang lan digunakake sajrone sawetara wektu, pelanggan kepenak banget.

Veterinary Clinc Feedback1

 Banjur, nalika ngunjungi ruang operasi anyar, kanca dhokter nyusun ulang LED kaping pindho lampu operasi.

Good feedback1

Ing kene, aku matur nuwun banget marang dokter hewan sing nulungi ngubungi aku. Kudu produk sing andal lan layanan purna jual sing perhatian bisa narik dhokter.

Liwat kasus komunikasi iki, kita ngerti manawa ruang operasi kanthi dhuwur lantai 2,6m isih duwe kahanan kanggo nginstal plafon lampu operasi.
Nanging ana sawetara kasus liyane, kayata dhuwure ruang operasi mung udakara 2,4 m, ing kasus iki, disaranake pelanggan nggunakake jinis tembok lampu operasi utawa seluler lampu operasi.
Ing ngisor iki uga duwe gambar instalasi kanggo referensi.

Wiwit jaman cahya halogen OT nganti cahya OT LED, perusahaan kami duwe pengalaman meh 20 taun ing desain, produksi lan instalasi lampu bedah ing omah lan ing luar negeri.

Mula, minangka pelanggan, yen sampeyan duwe pitakon babagan lampu operasi, sampeyan bisa takon ing kaca priksaan, kanthi seneng ngrampungake.

Sanajan ora ana kesepakatan, pengalaman komunikasi sing penting iki bisa mbantu kita nggawe rencana sing luwih apik ing proses dodolan mbesuk.


Wektu kiriman: Dec-10-2020