Pesenan Ndandani Belated kanggo Lampu Operasi

Nalika pelanggan asing ujar manawa aku durung nate tuku lampu operasi, apa kualitase bisa dipercaya? Utawa sampeyan adoh banget karo aku. Apa sing kudu aku lakoni yen ana masalah kualitas?

Kabeh sales, saiki, bakal ngandhani manawa produke paling apik. Nanging apa sampeyan pancen percaya karo dheweke?

Minangka produsen profesional lampu operasi sing wis nate terlibat ing industri medis sajrone 20 taun, kita bisa menehi data pamuji pangguna sing akeh banget ing omah lan ing njaba negeri, tulung dipercaya.

Sawetara wulan kepungkur, kita nampa email saka pelanggan. Pelanggan tuku lampu operasi LED ing taun 2013. Wiwit iku, ora ana panjaluk perbaikan.

Nanging, amarga umur layanan dewan PCB pancen wis cedhak, dheweke mutusake nulis karo kita kanggo ndandani aksesoris anyar.

Saka 2013 nganti 2020, kita ngenteni supaya ndandani iki suwene 7 taun.

A Belated Repair Order for Operating Light1

We seneng banget nampa email iki. Ing jaman biyen, kita mesthi nindakake garis kualitas lan ngupayakake nggawe produk berkualitas tinggi. Kita terus nganyari struktur lan desain produk tanpa melu perang. Saiki, produk kita wis digunakake kanggo para pelanggan sajrone pirang-pirang taun. Saiki pelanggan isih tuku aksesoris lan terus nggunakake. Cukup kanggo ndeleng manawa kegigihan kita migunani banget.

Ing China, kita duwe akeh pelanggan sing dipercaya kualitas banget. Sawise cahya operasi wis tuwa, nalika tuku cahya operasi anyar, dheweke isih menehi prioritas kanggo merek kita. Utawa, nalika rumah sakit lawas pindhah menyang situs anyar, dheweke isih njaluk tulung supaya bisa ngilangi lampu operasi lawas lan instal maneh ing rumah sakit anyar.

Kita ngucapke matur nuwun sanget kanggo dhukungan sing kuat saka pangguna kasebut, lan kita bakal tetep semangat ngasorake, ngrungokake kabutuhan pelanggan, terus nganyari produk, lan tetep larang karo jaman.


Wektu kiriman: Dec-10-2020